Admin Admin
| Konu: Komik Dialoglar Salı Tem. 17, 2007 6:01 pm | |
| Komik Dialoglar vs... reddelirken karizma yapmak
1. Kivrak Modeli - Meltem Benimle Cikar Misin, Misal İki Biletim Var ateslerin Dansi'na? - Hayir Salak - Aa Simdi Hatirladim, Hülya'ya Soz Vermistim... Oteki sefere İnsallah...
2. Tehdit Eden Modeli - Meltem Benimle Cikar Misin? - Hayir Salak - E O Zaman Ben Gidip Hülya'ya Bi Sorayim...
3. Anlamaz Modeli - Meltem Benimle Cikar Misin? - Hayir Salak - O Zaman, Askim, İlk Olarak Ateslerin Dansi'na gidelim Mi... - Geri Zekali Misin Nesin Ya, Hayir Dedim... - Tamam, Onlerden Almaya Calisirim... Yemek De Yeriz di Mi Hayatim, Show'dan Once... - Harbiden Salaksin Ya, Sana Adimi Soyledigime inanamiyorum... - Evet Askim Ya, İsmin Cok Guzel...
4. Redden Sonra Karizmayi Cirkeflesmekte Arayan Model -meltem Benimle Cikar Misin? -hayir Salak -sie La, Ben Seni Deniyordum Zaten..kabul Etseydin üstüne Beton Dokerdim Senin..
5. Esprituelim Ben Modeli -meltem Benimle Cikarmisin? -hayir Salak.. -peki Sen Asansorle Cik Ben Yetisirim
6. Bir Arkadas Ortaminda İse - Meltem Benimle Cikar Misin ? - Hayir Salak.. ! - Peki, Kacta Aliyim Seni O Zaman ? - Ulan Cikmam Dedim.. - Peki Saat 8 De Gorusurus Askim..
7. -benimle Cikar Misin Meltem? +hayir -hahah... Bir An İcin Benimle Gercekten Cikabilecegin ihtimalini Dusundun Degil Mi? İtiraf Et?
8. -benimle Cikar Misim Meltem? +hayir -olm Ben Size Dedim Anlar Dalga Gectigimizi Diye
9. Yalanci Model -baba Nooldu Ne Dedi Kiz? -abi Simdi Gittim Basladi Ask Mesk Duygusal Duygusal konusmaya, Yok Bana Cok Deger Veriyormus, Yok baglanmaktan Korkuyormus... Beni De Bilirsiniz Gelemem oyle İnce Muhabbetlere. "sie Kizim" Dedim. Naza Cekiyo iste... -o Zaman Bitmis O İs Abi, Kiz Hasta.. -yok Baba İstemem Artik Zaten Soğudum Birden.
10. Once Kalabalik Bir Ortama Gidilir Hatun İle birlikte Orada ; -meltem Benimle Cikar Misin? -hayir Salak! -ya Kizim Yeter Yaaa Cikmiyorum İste, Biktirdin 3 aydir Cik - Mi -yo -rum Seninle Zorlami Yani.(bu Kisim bagirarak Ve Gercekten Sinirlenmis Bir Sekilde soylenir).
11. İki Samimi Arkadas Yolda Efendi Efendi yürümektedir. Erkek Kisi Birden Patlar: - Meltem Benimle Çıkar Mısın? aşığım Sana! + [dumur!] Ne? Eheh.. Saka Yapıyorsun Değil mi, Ciddi Değilsin? - [reddedildiğini Anlayan Bahtsız Genç] Ee.. oo.. Tabii Canım. Haha, Ciddi Mi Sandın? haha.. Ben Aşık Olmam Ki Robotum Ben. Yok duygularım.
12. - Meltem Benimle Çıkar Mısın? + Hayır. - Hayır Deyişine Bayılıyorum. Ee, benimle Çıkacak Mısın? + Hayır! - Süpersin Ya. Şu 'hayır' Deyişini Duymak İçin ölene Kadar Sorarım Valla Bu Soruyu
Gercek Mahkeme Kayitlari ...
SORU : Doğum tarihiniz nedir? CEVAP : 15 Temmuz SORU : Hangi yıl? CEVAP : Her yıl
SORU : Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu? CEVAP : Evet SORU : Peki ne şekilde etkiliyor? CEVAP : Olayları unutuyorum. SORU : Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz?
SORU : Sizinle yaşayan oğlunuz kaç yaşında? CEVAP : Ya 38 ya da 35 Hangisi olduğunuhatırlamıyorum. SORU : Ne kadardır sizinle yaşıyor? CEVAP : 45 yıldır... (?????????????????????????????)
SORU : Kocanız uyandığı zaman, size söylediği ilk şeyneydi? CEVAP : Bana ''Neredeyim ben, Canan?'' dedi. SORU : Peki bu niçin canınızı sıktı? CEVAP : Çünkü benim adım Suzan...
SORU : Korna çaldınız mı? CEVAP : Kazadan sonra mı? SORU : Kazadan önce. CEVAP : Tabii; 10 yıl boyunca...
SORU : Kadının üç çocuğu vardı değil mi? CEVAP : Evet. SORU : Kaçı erkekti? CEVAP : Hiçbiri. SORU : Hiç kız çocuğu var mıydı?
SORU : Merdivenlerin bodrum katına indiğinisöylediniz. CEVAP : Evet. SORU : Aynı merdivenler yukarı çıkıyor muydu?
SORU : İlk evliliğiniz nasıl sona erdi? CEVAP : Ölümle. SORU : Ölen kimdi?
SORU : Saldırganı tarif eder misiniz? CEVAP : Orta boyluydu, sakalı vardı. SORU : Kadın mıydı, erkek miydi?
SORU : Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz? CEVAP : Otopsi 18.30 da başladı. SORU : Adam ölüydü değil mi? CEVAP : Yok, masada oturmuş, neden üzerinde otopsiyaptığımı merak ediyordu!
internet kafecileri deli eden sorular
*bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu -elektrik mi kesik *-boş bilgisayar yok mu? -yok -hiç mi yok *word lü bilgisayar var mı -hayır çilekli ve vanilyalı var sadece
*çıkıntı alabilir miyim(vatandaş çıktı almak istiyor) -çıktı versek -çıktılar hep siyah beyaz mı oluor? -hayır,arasıra yeşil üzerine eflatun ördek deseni çıkıyor.
*-internet geri geldi mi? -gitti:hala dönmedi ;kayıp ilanı verdik hala aranıyor.
*-masa alabilir miyim -alışveriş sitelerinde bulabilirsin
*internet hala gidik mi -hayır, gelik
*çıktı almanın sayfası ne kadar? -40 bin -25 ti artmış değil mi -aferin!
*bir word lü,bir de internetli bilgisayar alabilir miyim -ortaya karışık yapalım isterseniz. *-bilgisayarda ne yapabilirim -valla bilmiyorum senin yeteneğine kalmış
*internete gireceğim,ilk defa giriyorum -heycanlı mısın?
*yazıcı çalışıyor mu -hayır bugü izinli -nası yani!!!!!!!!!!
*-monitörün üzerinde duran kağıt tutacağını gören öğrenci: -hocam,bu dikiz aynası mı
*öğrenci bilgisayar kartı almak için numara soruyor: -3-4 arasında en iyisi hangisi? -valla 3.5 ve 3.7 en iyileri
*-bu mausun niye topu yok?(optik mause)
Forum adminleri bayan olsaydı
- Şekerim şu konuyu kilitleyiver,ben tırnaklarımı törpülemeye gidiyorum. - Forumun rengi böyle daha hoş oldu (cırttlak pembe ) - Hayatım bütün erkekleri banlatalımmı ne dersin. - artık smileyler kel olmayacak. - Erkek yöneticiler istemiyos - genel olarak konular diyet-spor makyaj ağırlıklı olurdu .... forum başlıkları .... - erkek arkadasını nasıl elınde tutarsın - aldatıldıgını anladıgın zaman nasıl ıntıkam alırsın - sevgili bulma merkezi tıklayın yalnız kalmayın - aldatıldığınızı nasıl anlarsınız - akşam yemeğe ne pişirsek - kadının sesi, foruma kulak verin - admin ablalariniza derdinizi anlatın - Hangi renk oje kullanıyorsunuz? - Kac erkek aldattınız? - Hiç bir erkege tokat attınızmı. ********* Sigara Mı İçiyon ? baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: ne sigarası , para verdiğin mi var. gasteye çay sardım içiyom baba: sigaramı içiyon len !? cocuk: yok baba , yapay atmosfer bu, hoca ödev verdi , o bakimdan yani baba: ha ok ozaman baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: hee canın mı çekti , içeceksen bak paket orda baba: hönk! cocuk: sen sigara mı içiyon len !? baba: hönk ! cocuk: pardon baba replikleri karıştırdım baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: ordan bakınca neye benziyoo baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: yok baba korku filmi çeviriyom , sigara dumanı da efekt şeyyettirsin diye yani baba: oldu ! baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: öfff be sigarasız bir toplum için el ele ayakları mı yine baba: hönk ! baba: sen sigara mı içiyon len !? cocuk: heee , hatta halka bile cikarabiliyom baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses : " biz babadan böyle gördük " baba: sigara mı içiyon len sen !? cocuk: aslında "sigara içmek" deyimi yanlış baba, sigara su mu ki içilsin , sigara tüttürülür. bunu irdelemek lazim , değil mi babaaa baba: bittiyse dayak faslına geçelim diyordum | |
|
IDonTLoveFB
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Komik Dialoglar Salı Tem. 24, 2007 12:52 pm | |
| - IDonTLoveFB demiş ki:
- :D:D:D:D haarika aman vermesin allah kadın yonetici basımıza..
ne alaka. Galiba okumamışsın. | |
|