RPG'LI FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG'LI FORUM

RPG Forumları Dünyanın En Büyük paylaşım Sitesi

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

FrostWire-süper p2p programı

2 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

FrostWire-süper p2p programı Empty
MesajKonu: FrostWire-süper p2p programı   FrostWire-süper p2p programı Icon_minitimeSalı Tem. 17, 2007 6:30 pm

Arkadaşlar,ben bu programı yeni keşfettim,program tek kelimeyle mükemmel,LimeWire tabanlı bu program,LimeWire'daki spyware konusuna çözüm getirmiş ve LimeWire'dan çok daha hızlı.Program tek kelimeyle mükemmel.Aynı zamanda dosya indirirken sohbet etme imkanınız da mevcut.Ben şu ana kadar aradığım parçaların çoğunu başarılı bir şekilde indirdim,ki benim aradığım parçalar her yerde öyle zart diye bulunmuyor.Bazı dosyalar kırık olabiliyor,böyle bir durumla karşılaşırsanız hemen LimeWire dünyasında başka bir dosya bulup TurboCharged indirmeye devam ediyoruz.Ben şiddetle tavsiye ediyorum.E-Mule kadar detaylı değil belki ama Ares'e,Kazaa'ya,I-Mesh'e 10 basar,LimeWire'ın ayıklanmış ve hızlandırılmış hali.
Buyrun buradan

Alıntı:

Rar pass´isimli üyeden Alıntı
forumspeed.com
https://rpgliforum.yetkin-forum.com
IDonTLoveFB

FrostWire-süper p2p programı Empty
MesajKonu: Geri: FrostWire-süper p2p programı   FrostWire-süper p2p programı Icon_minitimeSalı Tem. 24, 2007 1:06 pm

saolasın bakalım nası bişiymiş

FrostWire-süper p2p programı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-