PAYPAL'a ÜYE OLMA
Paralı üyelik almanın en kolay ve güvenli yolu PayPal.
Neden en kolay ve güvenli yolu PayPal ?
Kredi Karti ödemelerinizde sahte kredi kartı olayından dolayı fazlası ile mimli olan Türkiye bir çok sorun yaşıyor.
Çok arkadaşımın kendi kredi kartı ile ödeme yapip 3 gün sonra hesaplarinin kapatildıgını gördüm.
Sebebi bankanın onay vermemesi sizi suçlu durumuna düşürür ve sanki kredi kartı hırsızlıgı yapmış muamelesi görürsünüz.
Bu yüzden paypal ile odemek hem cok kolay hemde güvenlidir ve risk taşımaz.
Sadece PayPal'a üye olarak Power Up Store dan sadece PayPal email adresinizi ve sifrenizi yazarak güvenli bir sekilde alişveriş yapabilirsiniz.
Geri kalan tüm işlemler sizin dışınızda K2network ve PayPal arasında halledilir.
Power Up Store dan her hangi bir ürün almanız için sadece PayPal email adresiniz ve sifreniz yeterlidir.
Bu bölümde size resimler ile PayPal kullanarak nasıl güvenli bir şekilde üye olunduğunu anlatıcaz.
Öncelikle
www.paypal.com adresine girmemiz gerekiyor.
Sayfanın türkçe dil desteğinin olmaması bir handikap ama sorun yaratmıcak tüm adımlar detaylı resimler ile anlatılacaktır.
Üye olma linkine tikliyoruz kirmizi oklar ve yuvarlaklar size yol göstericektir.
1. Adım
www.paypal.com adresine girdik.
Sign Up linkine tıkladık.
2. Adım
Resimde gösterildiği gibi Kişisel üyeliği seçtik
Ülke olarak Tukey Seçip Devam ettik.
3. Adım
Formumuzu eksiksiz ve tam olarak dolduruyoruz.
Kullanıcı ve Güvenlik sözleşmelerini kabul ederek devam ediyoruz.
4.Adım
Bu aşamada size kredi kartınız sorulacak.
O bölüme gelene kadar e-posta hariç eksiksiz ve yalan uydurabilirsiniz ama e-postayı uydurmayın.
Kredi kartı aşamasına gelince cancel'e basın.
Size kayıt olduğunuz için teşekkürler deyip aktivasyon kodu yollayacak.
5.Adım
E-posta adresinize girip işlemi tamamlayıp premium alabilirsiniz.
Sanırım 250 Amerikan Doları veriyor.
(Bir siteden alıntıdır.),(denenmemiştir ama paypal olaı kendi elimle denenmiştir ve doğrudur.)